Tjenester og priser

Brænne Interiør tilbyr flere tjenester i forbindelse med nybygg- og oppussingsprosjekter for både private og offentlige rom i hele Norge:

 

3D-MODELLERING

Den beste måten å få visualisert prosjektet sitt på, er å få det tegnet opp i 3d.

Brænne Interiør leverer alltid 3d-bilder med god romfølelse og realistiske effekter. 

FARGE- OG MATERIALVALG

Et mood board er alltid et godt virkemiddel for å finne riktig uttrykk i et rom. Brænne Interiør har høy fokus på bærekraftige materialer i god kvalitet.

SKREDDERSYDDE MØBLER

Brænne Interiør designer og planlegger plassbygde møbler for alle typer kunder fra uteplasser, behandlingssenter til barnehager og private hjem. I samarbeid med Gaula Tradisjonsmøbler lages de beste løsningene for enhver kunde. 

BRANDING

Har du et utested, kontorlokale eller en annen form for offentlig bygg? Det kan være vanskelig å bestemme uttrykk på egen hånd, og å velge ut detaljer kan ofte være tidskrevende. Brænne Interiør hjelper å finne riktig uttrykk basert på målgruppe og type bedrift. 

VEILEDNING

Skal du selge, leie eller trenger du bare noen tips og triks til egen bolig? Brænne Interiør tilbyr også interiørveiledningstimer, der vi finner gode løsninger i samarbeid med kunden.  

PROSJEKTLEDELSE

Kontakte håndverkere, sette opp befaringer, bestemme alle detaljene, ha oversyn over at alt blir gjort riktig med tanke på design. Det kan være utmattende å sitte med alt dette alene. Derfor er det smart å kontakte en interiørdesigner i begynnelsen av et prosjekt. Det kan gjøre oppussingsprosessen enklere, spare dere for mange feilkjøp, og ikke minst hodebry. 

Priser

Skisser og planløsning
Møbleringsplan
3D-modellering
Previous slide
Next slide