Enebolig Sandnes

Prosjekt:

Enebolig Sandnes, 2016

Total renovering: Stue, spisestue og oppholdsrom

Møblering- og fargeplan

Foto: Stian Dirdal

Dette prosjektet gjorde jeg da jeg var ansatt hos Boligkonsulentene i Stavanger/Sandnes, og er blant mine absolutte favoritter. 

Eierne ønsket et helhetlig uttrykk med farge, materialer og møblering over flere soner fra tv-krok til spisestue. 

En helt unik bolig med en tomt en bare kan drømme om! Velkommen inn!

 

De sterke kontrastene er bundet sammen med myke tekstiler og trematerialer. Denne kombinasjonen gir stuen et moderne og behagelig uttrykk. Møblene er fra Bolia, Hay, ByLassen, samt laget av en svært dyktig møbelsnekker. Eierne hadde selv planlagt og utført integrert hjemmekino-anlegg i tv-kroken.  

Under arbeid

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email